Gåbiler er god støtte til børn der ikke kan gå

Gåbiler og skubbekøretøjer er det perfekte stykke legetøj til børn, der endnu ikke selv kan stå på egne fødder. Legebyen.dk ligger derfor inde med et stort katalog af gåbiler, der kan give dine mindste fart over feltet. Et stykke legetøj som en gåbil er tiltænkt børn over 12 måneder, som et supplement til at lære at både gå og stå. Indtil balancen er helt på plads, er det derfor også ofte en god idé, at far eller mor sidder med på sidelinjen, klar til at hjælpe, hvis den skulle svigte et sekund eller to. Gåbiler og skubbekøretøjer fås fra et stort udvalg af mærker og producenter på www.legebyen.dk. Vælg blandt andet mellem Cozy Coupe gåbiler fra mærket Little Tikes, metal gåbiler fra Magni og selvfølgelig den klassiske racerbil fra BRIO — en bil de færreste har glemt fra deres egen barndom.

Cozy Coupe gåbiler i flotte design

Udvalget af skubbekøretøjer hos Legebyen.dk omfatter derfor gåbiler til børn i alle aldre. Gåbiler i modellen Cozy Coupe fra Little Tikes kan for eksempel bruges fra 12 mdr. og opefter. Denne klassiske gåbil fås i flere forskellige looks, der passer både små piger og drenge. Find også en Visdom Indendørs rullebænk i et sæt med 4 stk. Disse er perfekte til de lidt ældre børn mellem 3 og 6 år, da de fremmer løb og gåture, hvilket træner både koordination og balance. Gåbiler som den klassiske BRIO racerbil er som sagt ikke til at komme uden om, og fås derfor også til en god pris hos Legebyen.dk. Disse gåbiler er fremstillet i et ergonomisk korrekt design, i et klassisk BRIO look med røde chassis og hvide gummihjul. Ved at bruge netop dette skubbelegetøj får barnet en lækker køreoplevelse på enten stuegulvet eller havefliserne, samtidigt med at han eller hun kan bruge hornet, hvis der skal overhales i en fart! Gåbiler fås derfor til mange forskellige typer børn, sådan at alle kan få glæde af lidt fart under fødderne.

Gør en tryg og sikker handel på www.legebyen.dk. Deres store webshop er nemlig 100% certificeret med e-mærket i både Danmark og Europa, og giver dig desuden købsgaranti i samarbejde med Pricerunner.