Udvid skolebygningerne med modulbyggeri

Klasselokaler i modulbyggeri er for eksempel en mulighed til institutioner, der mangler et ekstra klasseværelse eller to. Klasselokaler i modulbygning er opført med topmoderne faciliteter, der kan klare op til 30 elever ad gangen. Modulbyggeri til klasselokaler udlejes nemlig med lokaler på hele 70 m2, der har både godt og naturligt lysindfald samt ekstra højt til loftet. De indvendige gipsvægge med væv og solide linoleumsgulve giver desuden gode akustikforhold, og de smarte klasselokaler i modulbygninger er derfor optimale i læringssituationer. Hele modulbygningen indeholder dog mere end bare klasseværelser, da gange med garderober ligeledes er inkorporeret, sådan at overtøj ikke forstyrrer i undervisningen. Varme og ventilation tages der naturligvis også hånd om i form af en Airmaster, der er indbygget i tagkonstruktionen. Med et klasselokale i modulbygning er I derfor ikke bare sikret god akustik, men også et optimalt indeklima.

 

Skurvogne kan målrettes mange forskellige erhverv

Byggepladser er et andet sted, hvor pladsmangel ofte kan komme i spil. FOCUS Moduler A/S står derfor altid klar med skurvogne til byggepladser i mange forskellige faconer og sammensætninger, sådan at I altid får fat på skurvogne, der passer jeres behov til punkt og prikke. For at et byggeprojekt skal kunne blive veludført, er de rigtige faciliteter nemlig altafgørende. Derfor fås skurvogne i form af for eksempel mandskabsvogne til både enkelte og flere personer, samt i form af toiletvogne med alle former for badefaciliteter. Vælger du at anskaffe skurvogne fra FOCUS Moduler A/S, kan du desuden vide dig sikker på, at din nye samarbejdspartner tager hånd om alt i forbindelse med etableringen af dine nye faciliteter. Afspærring, transport, opstilling, sammenbygning og tilslutning til forsyning bliver derfor udført og taget hånd om, ligesom at FOCUS Moduler A/S også gerne efterfølgende varetager opgaver såsom rengøring, opfyldning, kantineservice eller lignende. Skurvogne herfra er derfor en yderst fleksibel løsningsmodel, der også sagtens kan flyttes eller udvides, hvis behovet for dette skulle opstå.

Find udvalget af skurvogne, klasselokaler og de mange andre muligheder for modulbyggeri på www.focusmoduler.dk. Her står erfarne medarbejdere også altid klar til at hjælpe dig godt på vej, hvis du kontakter dem pr. telefon eller e-mail.