Friskfanget kulmule leveret direkte til dig

Hvis du gerne vil gøre frisk fisk til en naturlig del af din madplan, så kan du med fordel tage et kig indenfor hos Friskfangetfisk på ­www.friskfangetfisk.dk. Der har du nemlig adgang til et stort udvalg af fisk og skaldyr, som f.eks. kulmule. På den måde kan du nemt og hurtigt bestille fisk hjem til middagsbordet eller afprøve, om denne type fisk er noget for dig, hvis du ikke før har prøvet kulmule. Denne hvide, saftige og milde fisk er nemlig bredt undervurderet, men den har ikke desto mindre fået en plads i sortimentet hos Friskfangetfisk, da den egner sig glimrende som spisefisk. Bestil kulmule eller en af de andre typer fisk og skaldyr allerede i dag og få dem leveret friske i morgen.

Fiskekasser til hverdag og særlige lejligheder

Alle handler hos Friskfangetfisk sikrer dig dermed levering i frisk tilstand. De har nemlig allieret sig med Xpressen på grund af deres store leveringssikkerhed i forhold til fødevarer. Bestiller du fiskekasser fra deres webshop, parterer og pakker de din bestilling i Hvide Sande, hvorefter Xpressen transporterer din bestilling i særlige køretøjer, der sikrer, at fisken holder sig frisk på hele turen. På den måde kan du nemt benytte muligheden for at bestille fiskepakker hos Friskfangetfisk.

Klik ind forbi webshoppen på friskfangetfisk.dk allerede i dag, hvis du ønsker at benytte de gode muligheder for at få friskfanget fisk leveret helt hjem til dig. Uanset om du bestiller hele fisk, parterede fisk eller skaldyr, søger deres leveringsarrangement for, at fisken altid leveres helt frisk.