Undgå besværet - få julefrokost i København leveret til døren

Der er meget, der går ind under forberedelsen af julefrokosten. Det kan være både i store og små virksomheder. Madkonceptet har gjort det let for jer, at få leveret julefrokost i København. De er en virksomhed, der har hjemsted i Albertslund, og som sørger for levering af julefrokost i København. De kan levere julefrokost i København til både virksomheder og private, alt efter hvor mange, der er med til festen. For at de leverer julefrokost i København, skal der bestilles minimum 15 kuverter. De kan desuden tilbyde meget mere, end blot en typisk julefrokost i København. De har hele tre forskellige menuer. Du kan derfor bestille julebuffet, klassiske julebuffet og utraditionel julebuffet. De sørger altid for at lave mad i høj kvalitet af friske råvarer. Det er derfor ikke noget, der har stået længe. Det tilberedes lige inden de kører ud med det, så I får maden så frisk som muligt.

Madkonceptet har gjort det langt lettere for jer, ved at tilbyde levering af julefrokost i København lige til døren. Der er dermed ingen problemer med at I skal hente det, og I kan i stedet sætte fokus på at have det sjovt. Foruden lækker mad i en god sammensat buffet, er det også muligt at bestille ekstra. Er der én eller flere til festen med allergier, så kan de finde en god løsning for jer alle. Da de selv leverer maden, ved I også at det kommer i de rette containere og andet, der bedst holder maden frisk og lækker. Alle deres buffeter har det traditionelle mad, der laves enten klassisk eller med et moderne tvist. I kan være sikker på, at jeres julefrokost i København vil blive et stort hit hos alle, der er med. Alle varianterne inkluderer både brød og smør, så er der behov for glutenfrie løsninger eller andet, vil det være en god ide, at I fortæller det, når I bestiller.

Madkonceptet laver utrolig lækker mad af gode og friske råvarer. De sørger for at levere maden direkte til døren i København og omegn, uanset om det er fest eller frokostordning.