Frokostordning til ethvert firma i KBH og omegn

Man er garanteret lækkerier hver dag med Madkonceptet og deres frokostordning. Fordi de sørger for frisklavet mad lige til døren, som selvfølgelig er hjemmelavet, sund og næringsrig. Folk bliver overrasket over, hvor positivt energiniveauet sent på eftermiddagen kan blive, hvis man indtager en velsmagende frokost med en sund ernæringsprofil. Hvis der er folk i en virksomhed med særlige kostønsker, så er det ikke et problem for kunder hos Madkonceptet. De tager faktisk ingen ekstra gebyrer for dette - en servicegode, man ikke finder mange andre steder. Det er helt naturligt, at vi som mennesker altid søger varieret mad. Dette understøtter frokostordningen. Der er indbygget variation i dens grundstruktur, men også mulighed for tilvalg. Hvis man ønsker at vælge sandwich, kage, osteanretning eller noget andet til firmafrokosten, kan det nemt lade sig gøre for alle abonnenter hos www.madkonceptet.dk. Det er, kort sagt, en frokostordning, der er oplagt for samtlige virksomheder i Hovedstadsområdet.

Det er muligt at abonnere på firmafrokost via madkonceptet.dk

Det første skridt på vej til en firmafrokost hos Madkonceptet er tilmeldingsformularen, man finder på madkonceptet.dk. Potentielle abonnenter har selvfølgelig også mulighed for at læse lidt om, hvad der er i vente. Firmafrokost bliver bare mere og mere populært. Denne leverandør har selvfølgelig stadigvæk tid til dig, og de bestræber sig altid på at skabe en perfekt frokostoplevelse. Firmafrokost handler om tillid, kvalitet og service - alle sammen nøgleelementer hos dem.

Firmaer, som er interesseret i frokostordning hos Madkonceptet, kan også vælge dem til andre behov end firmafrokost. De leverer mad til julefrokost, som alle erhverv i KBH kan benytte sig af.